Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over FS-CONSULT

De oprichter van FS-Consult, Ferdinand Schmutzer, heeft 10 jaar gewerkt bij Telecombedrijf Ericsson en Computer-producent NEC, met als aandachtsgebieden engineering, kwaliteit, en project-management. Als manager kwaliteit en engineering was hij onder meer verantwoordelijk voor de productieprocessen voor GSM toestellen.
Als projectmanager heeft hij diverse beveiligingsprojecten gerealiseerd op internationale luchthavens en industrie-gebieden in Nederland en in het buitenland. 

FS-CONSULT levert:
Projectmanagement
Software support
ICT services
Website onderhoud

 

Ferdinand Schmutzer

FS-CONSULT IS Prince2 APMG Gecertificeerd. iK BEN Ervaren in; Windows Migraties, Netwerkbeheer, Security, WAN, LAN, WLAN, Switches, Server 2003, Windows XP, Vista W7, HTML, php, MySQL, css, Apache, en heb ik vanzelfsprekend uitgebreide kennis van MS Office; Access, Excel, Visio, Project.

Verder: LEAN, Kaizen (Workflow improvement) CCTV, RFID, Biometrie, Milestone, SmartCatch.(Smart Video Surveillance) 

 
 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren